Werknemer weigert aangetekende brief, en nu?

Thursday, December 08, 2022

HTJZ #BLOG/Werknemer weigert aangetekende brief, en nu?

Stel, je hebt een werknemer een aangetekende brief verzonden waarin staat dat zijn/haar contract niet zal worden verlengd. De brief is (op tijd) aangeboden, maar door de werknemer geweigerd.

Er wordt een afhaalbericht achtergelaten en je herinnert de werknemer er nog een keer aan dat de brief op het postkantoor ligt. Hij/zij blijft weigeren om de brief aan te nemen/op te halen.

Jouw vraag:
Voor wiens risico komt het dat de aangetekende brief niet is opgenomen/wordt opgehaald?

Ons antwoord:
Je ontdekt het antwoord en onze toelichting door hier je e-mailadres achter te laten.

Ben je al lid? Bekijk dan het antwoord via deze link.

Kennisbank
Deze vraag komt direct uit de praktijk van een collega-ondernemer. Voor meer tips, PLUS toegang tot meer dan 200 praktijkadviezen, voorbeeldovereenkomsten en video’s ga dan direct naar de kennisbank.

Toegang tot onze kennisbank is alleen voor leden.
Wil je ook wekelijks advies en maandelijkse masterclasses over hoe je je bedrijf bulletproof maakt, klik dan op deze link en krijg meteen gratis toegang tot kennis, trainingen, videos en adviezen ter waarde van € 19.995,- als onderdeel van ons meest ongelofelijke gratis cadeau ooit.

We helpen je graag om een sterker bedrijf te bouwen.

P.S. met een juridisch bulletproof bedrijf bescherm je je merk, je winst en je droom zodat je meer verdient en meer overhoudt.


customer1 png

Mijn naam is Edgar Stam

Oprichter, advocaat en CEO bij Het Team Juridische Zaken

Vroeger wachtte ik tot een ondernemer bij mij kwam. Dat waren hij en ik bijna eigenlijk altijd te laat om gedoe te voorkomen.

Als ik dan vroeg waarom hij niet even eerder had gebeld dan hoorde ik altijd hetzelfde antwoord: ja dan gaat de meter meteen lopen en jij bent zo duur. En als ik dan doorvroeg, dan bleek dat hij eigenlijk dacht dat je een advocaat alleen maar inschakelt als je een conflict hebt.

Onzin!

Een probleem oplossen kost veel meer dan een probleem voorkomen.

Dus als je een advocaat je laat helpen om gedoe te voorkomen kost hij veel minder en levert hij veel meer op.

Daarom helpen wij ondernemers met ons stappenplan om hun bedrijf juridisch bulletproof te maken zodat zij meer geld, tijd en energie overhouden en een sterker bedrijf.

1 png

Get Our Best Selling Product!

You just read about this...

Super excited about this product? We are, too! We just wrote this whole blog post that mentions it.

Ready to buy it? Get access to the Product here: