Werken bij HTJZ

Haal je zwarte band met klanten blij maken

Openstaande vacature(s)

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet bij? Heb jij juridisch talent en spreken onze missie en visie je aan? Stuur dan een open sollicitatie naar info@htjz.nl.

Wij helpen al meer dan 25 jaar ondernemers

Waarom zou je bij ons willen werken?

Wij proberen juridische advisering een nieuw jasje te geven. Door handiger om te gaan met routinewerk en een andere benadering van onze klanten. Wij zijn bezig met een groot avontuur en we hebben nog geen idee waar het eindigt. Er is bij ons enorm veel te doen, te ontwikkelen en te ontdekken. Groei is voor ons niet alleen een omzetcurve: ook als mens en als professional willen we groeien.

Teambeeld_def-18 jpg


Hou je van traditie, dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. Als je houdt van ruimte voor ontwikkeling, andere kanten van jezelf ontdekken en meer plezier uit je werk halen, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking.

Voor wie werk je straks?

Wij maken ondernemers juridisch bulletproof. We hebben inmiddels meer dan 1.000 bedrijven die bij ons abonnee zijn. Wij werken hoofdzakelijk voor MKB-ondernemingen tot 250 werknemers, maar we hebben ook speciale oplossingen voor ZZP’ers en grotere bedrijven. De branches verschillen enorm, en dat maakt het werk divers en spannend!

Teambeeld_def-7 jpg

Bedrijfscultuur

We kijken kritisch naar onszelf, met als doel om steeds beter te worden. We zijn bereid om uit onze comfortzone te stappen. We zijn eerlijk en integer, zowel onderling als tegenover klanten en leveranciers. We staan open voor verandering.

We denken out-of-the-box, durven uit te komen voor onze ideeën, zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

We werken altijd als team, om zo samen te streven naar het beste resultaat. Voor middelmatigheid of half werk is geen plek, want we halen graag het beste uit onszelf. We denken en werken altijd vanuit het belang van de klant. Als collega’s coachen en helpen we elkaar om dat belang te waarborgen.

Teambeeld_def-1 jpg

Onze missie

We nemen zorgen weg bij het MKB en helpen bedrijven om juridisch bulletproof te worden. 
Het is onze ambitie om in 2030 aan 3.000 MKB-bedrijven, met in totaal meer dan 100.000 werknemers,
een ‘HTJZ juridisch bulletproof keurmerk’ te hebben uitgereikt.

Wat heb je nodig om binnen ons team te passen?

Teambeeld_def-4 jpg

Iedere HTJZ’er is anders, maar we delen ook allemaal bepaalde eigenschappen met elkaar. Eigenschappen die we belangrijk vinden en die maken wie we zijn als team. Die eigenschappen hebben we hiernaast op een rijtje gezet. Herken je jezelf hierin? Dan horen we graag van je!